Laddservice

SSE Sverige erbjuder komplett laddservice för din verksamhet. Är din arbetsplats underbemannad eller saknar din personal rätt kompetens? Oavsett ställer vi snabbt upp med laddtruckar och utbildade sprängarbetare för att hjälpa dig med alla typer av sprängarbeten. Välkommen att kontakta oss.

Laddtruckar för operationer i hela Sverige

Med laddtruckar baserade i Gyttorp för operationer i hela Sverige, kan vi erbjuda marknadens bästa service av leveranser i borrhål med både fast och flytande sprängmedel. Du bestämmer själv vilken omfattning laddservicen ska ha, vi erbjuder:


  • laddbilar

  • EXIII-kärror

  • laddoperatörer

  • sprängarbetare

  • sprängarbasar

  • sprängarbetsplatsledare.


Om du önskar kan vi tillhandahålla botten- och toppladdning, sprängkapslar, booster och spärrfjädrar i samma transport. 

EXII-klassade laddbilar med hög kapacitet


Varje laddbil kan fyllas med 13,5 ton BERNHARD 70 bulkemulsion, men för större uppdrag kan vi ladda upp till 22 ton flytande sprängmedel per laddbil med våra EXIII-klassade kärror. Kärrorna kan även användas för att leverera bottenladdning och andra tillbehör för salvorna. Med laddbilar, EXIII-kärror, laddoperatörer, sprängarbetare, sprängarbasar och sprängarbetsplattsledare får du en komplett lösning där vi kan skala upp eller ner omfattningen av ditt sprängarbete. 


Upp till 120 kg / minut laddkapacitet i borrhål


Laddkapaciteten på våra laddfordon är upp till 120 kg i minuten, beroende på laddplatsens förutsättningar. Räckvidden är 110 meter inklusive håldjup från laddtrucken. Efter avslutad laddning får du som kund en laddrapport som innehåller mängd, densitet osv. För bästa resultat är det viktigt att vi på SSE Sverige får så mycket förhandsinformation om salvan som möjligt. 


Välkommen att kontakta oss!

Laddservice

Tel: 0587-145 55

E-post: order.gyttorp@sse-sverige.se