Tjänster

SSE Sverige erbjuder flera olika tjänster för att underlätta och effektivisera våra kunders verksamhet, bland annat leveranserinmätning och destruktion av sprängmedel. Välkommen att kontakta oss!

Ett komplett utbud av tjänster inom sprängmedel

  • Leveranser Vi levererar sprängmedel, tändare och tillbehör för stora och små salvor. Fem tunga EXII-fordon och bl.a. åtta lätta EXII-transportfordon gör att vi har stor kapacitet att lösa dina behov. 


  • Inmätning En viktig process för att säkerställa att sprängningarna utförs på ett säkert sätt. Vi erbjuder modern inmätningsteknik och kunskap för att du ska få en sprängning med hög säkerhet och bästa resultat. 


  • Destruktion Vi tar hand om dina överblivna sprängrester och ser till att det destrueras på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Kontakta oss för mer information om destruktionshantering av sprängmedel. 

Vi erbjuder allt från mätningar till utbildningar

Vi kan även sätta ihop utbildningar för din personal och utföra olika r av mätningar såsom vibrationsmätningar, VOD-mätningar och dokumentation av salvor. 


Vill du att SSE Sverige kan ansvara för sprängarbetet på din arbetsplats? Vi erbjuder laddservice, där vi transporterar sprängpersonal och sprängmedel med EXII-fordon till dig.

Tillverkning av ANFO-sprängmedel

SSE Sverige tillverkar, distribuerar och marknadsför ANFO-sprängmedel som t.ex. Anex, Hydranex samt emulsioner såsom Bernhard 70 och tunnelmatriser.

Fullständig produktportfölj för den civila sprängämnesmarknaden