SSE Sverige

En innovativ sprängmedelsleverantör med marknadens bästa service

SSE Sverige AB är en sprängmedelsleverantör som erbjuder civila sprängmedel för infrastruktur. Med anor från Alfred Nobels tid är vi stolta över vår produktion av ANFO och emulsionssprängämnen, vi tillhandahåller också patronerade sprängämnen, tändmedel och tillbehör. Vår personal hjälper er gärna med laddservice – sprängmedelseveranser i borrhål med både fast och flytande sprängmedel. 


Välkommen att kontakta oss!

Laddservice

Tjänster

Tjänster

Produkter

Produkter

Kontakt

Kontakt

SHEQ - SSE Group

SHEQ

Kundundersökning

Kundundersökning

Flexibla sprängarbeten i hela Sverige

SSE Sverige är din kompletta helhetsleverantör av sprängarbeten i Sverige. Vi har gedigen erfarenhet av sprängservice för bl.a. byggkonsulter och sprängfirmor för projekt inom till exempel losshållning i bergtäkter, vägproduktion, tunnlar och industritomter. Vi har personal som är utbildad inom ADR och sprängteknik, och innehar certifikat som sprängarbetsplatsledare. Är du i behov av certifierade drönarpiloter kan vi även erbjuda detta.Med oss får du:

  • högsta möjliga säkerhet

  • utbildad och erfaren personal 

  • flexibla och högkvalitativa tjänster

  • snabb och oslagbar service i hela Sverige

Europaledande leverantör av civila sprängmedel

SSE Sverige AB ingår i koncernen Solciété Suisse Explosifs (SSE), en av Europas ledande leverantörer av civila sprängmedel till bygg- och gruvindustrin. Koncernen har idag dotterbolag i åtta europeiska länder och sysselsätter cirka 600 personer. SSE grundades i Schweiz och har sitt huvudsäte i Brig.